Schoonmaakbedrijf

Wij voeren eenmalige poetsopdrachten uit in gebouwen, parkings of terreinen, reinigen gevels of ontmossen daken. U kan Art’i Clean al dan niet terugkerend inhuren om uw ramen te wassen, schoorsteen te vegen of zonnepanelen te reinigen.

Schoonmaak na oplevering

Ook voor de opkuis van een bouwwerf kan u ons kuisbedrijf inhuren. Dat kan tussen de verschillende aannemers door, zoals voor het stof en vetvrij maken van de bouw voor isolatie of schilderwerken of na oplevering van de nieuwbouw om de woning zuiver en instapklaar te maken.
Schoonmaakbedrijf Art’i Clean kan ook ingeschakeld worden voor het leeghalen van een pand en opruimen van de inboedel. Na langdurige leegstand, een sterfgeval, of einde verhuur van uw appartement, kantoor, winkel of woning wordt uw pand ontsmet en marktklaar gebracht, met oog voor detail zodat u terug een kwalitatieve presentatie kan maken van uw vastgoed.

Contacteer ons voor plaatsbezoek

Onze vier vaste schoonmaakprofessionals komen gratis en vrijblijvend op plaatsbezoek in Oost- en West-Vlaanderen om met u de planning en een scherpe prijs af te spreken. Afhankelijk van uw budget en wensen kunnen wij, als geroutineerde schoonmaakfirma, uw gebouw van binnen én buiten spic en span opschonen.