Zonnepanelen reinigen in regio Beernem

Als ramenwasserij heeft Art’i Clean een jarenlange ervaring met het toepassen van osmosereiniging. In de ruitenwasserij wordt osmosewater frequent gebruikt omdat het het glas streep vrij schoonmaakt en kalkvlekken voorkomt. Osmosewater is gedemineraliseerd water, water waaruit mineralen, zout, kalk en organische vervuiling door een halfdoorlatend membraan weggezeefd werd. Het water krijgt hierdoor een groter oplossend vermogen, het vuil hecht sterker aan het osmotische water en vloeit makkelijker af.

Grote en kleine opdrachten

Wij reinigen zowel zonnepanelen van particulieren als grote velden voor professionelen in Beernem en Oedelem, Sint-Joris. Wij beschikken over verschillende types telescopische stelen en hoogtewerkers om ook moeilijk gelegen daken te bereiken.

Osmose reiniging van zonnepanelen

De gekende osmosereiniging kunnen wij door het gebruik van onze warmtewisselaar stomend toepassen. De warme osmosereiniging onder hoge druk is bijzonder efficiënt en vraagt geen aanvullende onderhoudsproducten waardoor er geen film van zeep residu op het oppervlak achterblijft. Dat is natuurlijk interessant wanneer je zonnepanelen of zonnecollectoren reinigt.

Optimaal rendement

Neem contact op met Art’i Clean voor een vrijblijvende offerte na gratis plaatsbezoek. Een van onze 4 vaste medewerkers zal de bereikbaarheid van uw zonne-installatie bekijken en de benodigde materialen inschatten, waarna u in een van onze rondes in Beernem wordt ingepland.