Ruitenwasserij met rondes in De Haan

In De Haan en Klemskerke, Wenduine, Vlissegem is Art’i Clean uw ramenwasserij van dienst, al meer dan 20 jaar. Door de vele jaren ervaring als ruitenwasserij hebben wij een ruim arsenaal aan hulpmiddelen in eigen beheer, om het ramenwassen snel en efficiënt te klaren.

Gedreven team ruitenwassers

Onze 4 vaste ruitenwassers wassen de ramen nog traditioneel met water en zeep. Hardnekkige aanslag wordt met een kwaliteitsproduct gericht aangepakt. Zij wassen de ramen zowel binnen als buiten. Dankzij de beschikbaarheid van telescopische stelen, klimmers en hoogtewerkers is het voor onze ramenwassers mogelijk om ook moeilijk te bereiken ruiten veilig te kuisen.

Ramen wassen voor horeca, bedrijven & particulieren in De Haan

Voor bedrijven en openbare diensten in De Haan voorzien wij B2B formules op maat, van eenvoudig periodiek ruiten kuisen tot eenmalig ontvetten van industriële lichtstraten, deuren en poorten, moeilijk te bereiken publiciteitspanelen of lichtreclames, gevelpanelen, spiegels en sasdeuren.
Afhankelijk van de omgeving waarin de ramen zich bevinden selecteren wij de te gebruiken poetstechniek en hulpmiddelen. Afhankelijk van uw budget en wens bepalen we samen de frequentie van het ruitenwassen. Wij plannen u in op terugkerende of eenmalige basis voor het poetsen van kleine ruiten, grote raampartijen, Velux en veranda’s, maar ook rolluiken, omlijstingen, kozijnen en frames van vensters, deuren of garagepoorten horen tot de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte na plaatsbezoek

Onze ruitenwasserij heeft de ervaring, materialen en routine in huis om u een betrouwbare service aan correcte prijs te leveren. Vanzelfsprekend wassen wij de ramen streepvij, maar wij gaan vooral prat op een vlekkenloze samenwerking.
Contacteer ons om, na een gratis plaatsbezoek in De Haan, een vrijblijvende offerte op te stellen en met u de ramenwassen opdracht te bespreken.