Gevelreiniging in de ruime regio van De Haan

Voor de hoge drukreiniging van gevels en daken in De Haan en Klemskerke, Wenduine, Vlissegem, specialiseerde schoonmaakbedrijven Art’i Clean en Xtra Clean zich in stoomreiniging. Dit resulteerde in een nieuw project: Stooom.

Ideaal voor reinigen van crepi, gladpleister, natuursteen

Stoomreiniging verwijdert snel en efficiënt vuil waardoor er geen extra schoonmaakproducten of chemische middelen nodig zijn. Omdat er alleen water wordt gebruikt is dit een milieu en budgetvriendelijke techniek die wij ook op delicate gevels kunnen toepassen zoals crepi, gladpleister, kunststof, beton en natuursteen. Enkel de vuillaag wordt weggesproeid, de onderlaag blijft volledig intact.

Werkwijze stoomreiniging

Eerst bevochtigen we het oppervlak van onder tot boven. In de stoomgenerator wordt ondertussen de temperatuur en druk zo opgevoerd tot we verzadigde stoom verkrijgen. Na de stoomreiniging spoelen we het oppervlak nog een keer grondig.
Als geroutineerd schoonmaakbedrijf houdt Art’i Clean hierbij uw comfort in het oog, ook bij ontmossingswerken en gevelreiniging houden wij rekening met een propere werkwijze en vlotte toegankelijkheid. Gevelreiniging door stoom verloopt sneller dan andere gevelreinigingsmethodes, waardoor hinder voor u of uw klanten tot een minimum beperkt blijft. In de 20 jaar dat Art’i Clean al mocht meedraaien konden wij een mooi materialenpark uitbouwen, zo hebben wij hoogtewerkers beschikbaar om ook moeilijk te bereiken plaatsen vlot te ontmossen of reinigen.

Ontmossen/reinigen van daken in De Haan

Ontmossing van uw gevel, dak of parkeerterrein geeft niet alleen een nette eerste indruk als resultaat, de reiniging verlengt ook de levensduur van uw vastgoed. Contacteer geheel vrijblijvend schoonmaakbedrijf Art’i Clean voor een gratis plaatsbezoek, zij bieden u een betrouwbare service en correcte prijs voor ontmossingswerken in De Haan.